Waarom Siersils

Er zijn veel gelegenheden, die vragen om een cadeau voor jezelf of een ander.

Momenten in het leven, of periodes, die je wilt markeren, herinneren, herbeleven.

Wanneer kies je voor Siersils?

Als je op zoek bent naar een heel persoonlijk cadeau, voor jezelf of een ander

Elk stuk is uniek. Het ontstaat in het contact tussen ons.

Als je jouw verhaal wilt delen

Jouw verhaal is het uitgangspunt van mijn werk. Dit verhaal hoor ik het liefst in een gesprek, maar bij kleinere opdrachten kan het zich ook beperken tot mail of telefonisch contact. In alle situaties zal ik wel doorvragen, waarom wil je juist dit verhaal vertellen of juist deze persoon verrassen? Jouw verhaal zorgt namelijk voor mijn inspiratie. Hoe meer ik weet hoe beter ik jouw verhaal kan ' vangen'.

Belangrijk, zeker als het een uitgebreid persoonlijk gesprek betreft, is dat je je op je gemak voelt. Dat je je verhaal met mij wilt delen. Het eerste contact is dan ook altijd kosteloos en zonder verplichtingen.

Als je al weet welke creatieve vorm je wilt, maar zeker ook als je dat nog niet helder hebt

Sommige opdrachtgevers hebben de vorm al duidelijk. Bijvoorbeeld een schilderij boven de eetkamertafel, of een beeld voor bij de haard. 

Andere opdrachtgevers weten wat zij willen vertellen, maar hebben de vorm nog niet helder, dan is dit ook onderwerp van overleg en breng ik graag ideeën ter tafel.

 

Als je je graag laat verrassen of een ander graag verrast
Natuurlijk maken we afspraken over bijvoorbeeld het materiaal, afmetingen, kosten etc.

Als je wilt kan ik je een ontwerp/ tussentijdse foto's sturen. De ervaring leert echter dat het zien van de uitwerking van jouw verhaal, wanneer het volledig klaar is, voor velen een bijzonder moment is.